Galerie foto

Aici puteti vedea câteva poze cu lucrările pe care le-am realizat.

În tehnologia betonului amprentat se folosesc câteva materiale deosebite. Colorantul-întăritor, disponibil într-o gamă largă de culori, este întins pe suprafața betonului crud, formând dupa uscare un strat foarte dur, rezistent 100% la acțiunea razelor ultraviolete (UV). Acesta este de fapt un amestec uscat de ciment, agregate dure, aditivi si pigmenți stabili la acțiunea razelor ultraviolete.

Materialul de decofrare, disponibil și el într-o gamă largă de culori, are rolul de a crea un efect de modulare a culorii de bază, sau - în anumite cazuri – un efect de învechire.

Suprafața astfel obținută este acoperită cu un strat de lac acrilic, care după uscare produce o peliculă dură, incoloră, stabilă la acțiunea razelor ultraviolete și cu o rezistență ridicată la acțiunea apei, a uleiurilor și a acizilor.

Datorită acestor proprietăți, tehnologia betonului amprentat poate fi folosită cu succes în orice spațiu natural sau industrial, indiferent de domeniul de activitate ce se desfășoară în acel spațiu.